Google & Facebook Adv.

GOOGLE & FACEBOOK ADVERTISINGS

Everyone knows how to advertise on Facebook or Google but not many people know how to do it effectively and efficiently. The saddest part is that a lot of seasoned advertisers have done it wrong and have wasted thousand of dollars without even knowing it. No kidding! This is where we come in.

$250 Consultation Service. Our flat fee is $250 for up to 3 hours consultation that will save you thousands of dollars later on. We can show you how to effectively and efficiently advertise your business with Facebook & Google and then teach you to manage it yourself.

$95 per Month to Run and Manage Your Campaign. And, if you would like us to run and manage your advertising campaign for you, then we charge $95 per month no matter how big or small your campaign is. The minimum contract is 3 months. Please contact us using this CONTACT US FORM.


https://www.youtube.com/watch?v=5IU43BuxA20
https://www.youtube.com/watch?v=rRNVvUj5Usw
// combine these two into one.


Kính chào quý khách,

Hầu hết ai cũng biết cách quảng cáo trên Facebook hoặc trên Google, nhưng không phải ai cũng biết cách quảng cáo nào tiết kiệm chi phí và hiệu quả nhất. Có rất nhiều người làm quảng cáo lâu năm với Google hoặc Facebook, nhưng điều đáng buồn là họ không nhận ra được những sai lầm mà họ mắc phải trước đó. Việc này có thể dẫn đến nhiều tổn thất đáng tiếc.

Đến với Nailsadvertising.com, do công ty Digital Marketing Solutions quản lý, quý khách chỉ cần tốn kém một lần thôi! Chỉ với $250 dollar, quý khách sẽ biết hết những gì cần phải làm khi quảng cáo với Facebook và Google. Chúng tôi sẽ hướng dẫn quý vị đăng ký trực tiếp với Facebook hoặc Google, sau đó quý khách có thể tự quản lý tài khoản của mình. Nếu quý vị cần chúng tôi trợ giúp thêm về quản lý tài khoản thì lệ phí sẽ là $95 mỗi tháng. Xin quý khách vui liên lạc với chúng tôi qua mẫu này CONTACT US FORM!